活動: 2021 I. Oroszlány Kupa - FCI/FMBB kvalifikáció 2021

Share
時期:
7. 五月 - 9. 五月 2021
報名截止日期:
30. 四月 2021
參加者/出席者:
24 / 0
參加費用:
0.00
人場費用:
0.00
種類:
還未儲存
運動:
IGP, BH
犬種:
全犬種
活動網址:
www.facebook.com/Oroszl%C3%A1nyi-Kuty%C3%A1s-Egyes%C3%BClet-122070258226420
街道:
Táncsics Mihály út 66. - Chudik Lajos Városi Sporttelep
郵編 / 城市:
2840 / Oroszlány
主辦單位:
Oroszlányi Kutyás Egyesület
電子郵箱:
還未儲存
電話號碼:
還未儲存
你的狀態:
你還未說你是否會出席這活動。
This event is organized with
城市:
-
街道:
Táncsics Mihály út 66. - Chudik Lajos Városi Sporttelep
郵編 / 城市:
2840 / Oroszlány
國家:
匈牙利 匈牙利
距離:
無法計算
駕駛時間
無法計算
主辦單位:
Oroszlányi Kutyás Egyesület
街道:
Táncsics Mihály út 66. - Chudik Lajos Városi Sporttelep
郵編 / 城市:
2840 / Oroszlány
電子郵箱:
還未儲存
電話號碼:
還未儲存

活動詳情

Időpont/Date: 2021. május 8-9.

Nevezés/Entry: https://www.caniva.com/

Tréning:

május 07. - péntek

Tervezetten 7:15-18:00 (előzetes bejelentkezés alapján)

Időpont foglalás: https://docs.google.com/spreadsheets/d/11qwK_XmU1VPBbJdSU53Oah4euaj45K8HGdbI_II8aTQ/edit?usp=sharing

Program:

Hamarosan

COVID SZABÁLYOK / COVID RULES

A rendezvény helyszínén kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk szabályos használata! Nem kell maszkot viselniük a pályán lévő sportolóknak, a segédeknek, a versenybíróknak és a segítőinek.

Az egyes ágazatoknál a lejelentkezések során be kell tartani a 1,5m távolságot. Nem kell kezet fogni semmilyen formában. Őrző-védő ágazatban nem kell elvenni a segédtől a botot és nem kell átadni a bíró részére. A segéd bíróhoz kísérésekor a 1,5m távolságot kell tartani.

Tartsanak minimum 1,5 méter távolságot minden esetben embertársaiktól! A büfénél és a mosdónál való torlódás elkerülése érdekében kérjük, hogy a kijelölt helyeken várakozzanak. A személyes higiéniás szabályok betartása elvárt! Kérjük a fentiek tiszteletteljes tudomásul vételét és precíz betartását! Kérünk mindenkit, akik a fentiektől eltérő viselkedést tapasztalnak, szíveskedjenek figyelmeztetni embertársaikat a speciális szabályokra! Kérjük, hogy kizárólag azok tiszteljék meg rendezvényünket, akik a fentiek maradéktalan betartását vállalják! A fentiek be nem tartása a rendezvény helyszínének azonnali elhagyását vonja maga után!

ÁLLATVÉDELEM / ANIMAL PROTECTION

A tréningek és a rendezvény egész ideje (05.07-09.) és területe/helyszínei alatt az állatvédelmi szabályok betartása kötelező! A kutyák bárminemű bántalmazása, tiltott eszközök használata (elektromos eszközök, szöges nyakörv, hurok, szöges bot, pálca, stb.) TILOS! A sportszerű viselkedés egyértelmű és elvárt! Kérjük a szemetelés mellőzését és a területet a kutyák után tisztán tartani!

A fentiek be nem tartása azonnali kizárást, a rendezvény helyszínének kötelező elhagyását és az adott klubnál fegyelmi eljárás megindítását vonja maga után! Az észleléseket kérjük a rendezvény szervezőinek azonnal jelenteni!

Köszönjük!